Τρόποι Πληρωμής - Πολιτική Επιστροφών

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους εξής τρόπους:

 

  • Με Αντικαταβολή  ​

          Πληρωμή τοις μετρητοίς κατά την παράδοση της παραγγελίας από τον courrier. Κόστος αντικαταβολής 1,5 € 
          Η Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€.
          Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας  από τους άλλους τρόπους πληρωμής.                                               

 

  • Με χρέωση Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας Visa, MasterCard και Maestro.

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η   κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα   μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  • Πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. 

    To Masterpass by Mastercard είναι μια απλή, εύκολη και αξιόπιστη ψηφιακή πλατφόρμα για γρηγορότερες και πιο ασφαλείς διαδικτυακές αγορές σε χιλιάδες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο, αποθηκεύοντας σε αυτή όλα τα ψηφιακά πορτοφόλια των τραπεζών.
     
  • Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό 

         Για την εξόφληση της παραγγελίας σας με αυτή τη μέθοδο ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.
         Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την "Κατάθεση σε λογαριασμό".
         Καταθέστε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας στον παρακάτω λογαριασμό:

 

         Viva Wallet:

         IBAN: GR2270100000000153572762609

 

          Alpha Bank          

        Αριθμός λογαριασμού: 647002002001960 

         ΙΒΑΝ: GR2901406470647002002001960

 

         Τράπεζα Πειραιώς: 

         Αριθμός λογαριασμου: 5751088880432

        IBAN:  GR1801727510005751088880432 

 

         Εθνική Τράπεζα:

        Αριθμός λογαριασμού: 866/003647-14

        IBAN: GR4601108660000086600364714

 

        Δικαιούχος: ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ Κ. & Ο. Ο.Ε.

       Αιτιολογία κατάθεσης:  Αριθμός Παραγγελίας / Ονοματεπώνυμο !!

      !!Σε περίπτωση μη αναγραφής αιτιολογίας κατάθεσης υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης της παραγγελίας!!

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το ThinkPharmacy. 

Με πληρωμή στο φαρμακείο, για παραλαβή από το κατάστημα με χρεωστική πιστωτική κάρτα ή μετρητά.

 

Πολιτική Επιστροφών

  •  Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση και πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω e-mail.
  • Σε περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων, με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  • Σε περίπτωση επαναποστολής παραγγελίας η χρέωση μεταφορικών θα είναι +2,5€ και θα πρέπει να έχει γίνει εξόφληση του συνολικού ποσού της παραγγελίας ώστε να μπορέσει να  αποσταλεί εκ νέου.
  • Σε περίπτωση που το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει αλλοιωθεί η αρχική του συσκευασία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.
  • Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα που ορίζει ο νόμος (14  ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους) ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το ThinkPharmacy έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.
  • Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρεία μας.
  • Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.
  • Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικού λογαριασμού, ο οποίος πρέπει να ανήκει σε κάποια από τις ακόλουθες τράπεζες: Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα ή Πειραιώς! Ειδάλλως εάν πρόκειται για συναλλαγή σε διαφορετική τράπεζα τα διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  • Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 5 εργάσιμων ημερών. Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.
  • Δεν επιστρέφονται τα βρεφικά γάλατα, οι βρεφικές κρέμες και τα προιόντα ψυγείου για λόγους ασφαλείας και σωστής συντήρησης.
  • Αλλαγές προϊόντων τα οποία είναι περιεχόμενο πακέτου προσφοράς δεν γίνονται δεκτές. Θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση ολόκληρου του πακέτου.
  • Αλλαγές σε ανοιγμένες συσκευασίες ΔΕΝ γίνονται δεκτές!!

  

Πολιτική Αντικαταβολών

  • Η αποστολή των παραγγελιών με τρόπο πληρωμής "Αντικαταβολή" πραγματοποιείται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επιβεβαίωσης. 
  • Το απόθεμα τον προϊόντων δεσμεύεται για την εκάστοτε παραγγελία μόνο εάν επιβεβαιωθεί τηλεφωνικά η παραγγελία. Μετά την δεύτερη απόπειρα επικοινωνίας τα αποθέματα δεν δεσμεύονται πλέον.